Велико Търново е фестивал за 24-ти пореден път

Неусетно дойде любимият ни месец юли и отново е време град Велико Търново да се превърне в най – горещата точка…защото е време за фестивал.

На 22 юли ще посрещнем гостите ни от Египет, Грузия, Мексико, Северна Македония и Турция. Разбира се, на нашата сцена ще представим и фолклорното богатство на нашата страна с изпълненията на ДЮТА „Търновче“ – Велико Търново, ПФА „Искра“- Велико Търново, ФТА „Сидер войвода“ – Горна Оряховица, ФТА „Станимака“- Асеновград и ФТА „Развитие“ – Севлиево.

Откриваме 24-ти Международен фолклорен фестивал Велико Търново на 23.07/събота/ с дефиле от 18:30ч., представяме групите пред Община Велико Търново в 19:00, а в 20:00ч. в Летен театър Велико Търново /парк Марно поле/ започва Първият концерт от фестивалната седмица.

Очакват ни 5 фестивални вечери с много емоции и незабравими моменти.

А в края на събитието, когато изпратим гостите си на 28.07, се надяваме да отнесат прекрасен спомен и част от България и Старопрестолната столица, който да помнят винаги!

За актуални новини следете официалната страница на събитието в Facebook – 24-ти Международен фолклорен фестивал Велико Търново 2022, както и в Instagram iff_velikotarnovo

OЧАКВАМЕ ВИ!

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es
Bulgarian
 - 
bg