Международен фестивал на изкуствата „Лятна дъга“ 2021

Едно от най-хубавите неща на зимата е, че след нея идва пролетта. А пролетното настроение, което напълно ни е обзело ни напомня, че най- хубавото на тази година ще е предстоящото лято, защото то ни носи срещи горещи и любимия ни творчески лагер- семинар и международния фестивал на изкуствата „Лятна дъга“ 2021!

Тази година, освен традиционните ни срещи с колеги – хореографи, демонстрационни репетиции, семинарна част и вечерни концерти на сцената на Фестивала, в рамките на изданието е включено и провеждането на 6-ти Национален преглед на фолклорните ансамбли.Всички желаещи ансамбли могат да се запишат за участие и да получат повече информация на нашия и-мейл: info@cioff-bulgaria.comМястото – Хотел „Грийн Парк”, Курортен комплекс Китен.Месецът – август! Китен ни очаква и това лято с много слънце, лятно настроение и фестивални емоции до морския бряг, разбира се при спазване на всички противоепидемиологични мерки. А ние като организатори обещаваме разнообразна програма за всички и много време за танци и отдих!Събитието ще се реализира с подкрепата на Национален фонд „Култура“.

Очакваме ви! Местата са ограничени.

Може да харесате още...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*